Friday 4 January 2013

TOPLUMSAL BASARI ODULLERI ICIN GERI SAYIM BASLADI




Turkiye arastirmalari merkezi (Centre for Turkey Studies- CTS) ikinci kurulus yildonumu kutlama hazirliklarini surdururken, geleneksellestirdigi "Community Achievemen Awards"(Toplumsal Basari Odulleri) 2. toreni icin de hazirliklara basladi. 

Nisan 2012'de unlu Park Lane Sheraton Hotel’de Britanya basbakan yardimcisi Nick Clegg ile 500’u askin davetli'nin katildigi birinci kurulus yildonumu kutlamasini gorkemli bir torenle kutlayan merkez, ikinci kurulus yildonumu icinde buyuk hazirliklar yapiyor. 

CTS'in birinci kurulus yildonumu kutlamalarina Britanya basbakan yardimcisi Nick Clegg'in yanisira onlarca milletvekili ile Lordlar kamarasi uyesi ile Turkiye'den aralarinda Amberin Zaman, Hilal Kaplan, Ali Bayramoglu, Cengiz Candar ve Bursa Milletvekili Aykan Erdemir’in bulundugu cok sayida gazeteci yazar ile siyasetci katilmisti. 

CTS'DEN IKINCI TOPLUMSAL BASARI ODULLERI:  

Tum toplumsal kesimleri calismalarina katan ve farkli konularda onemli etkinlikler duzenleyen CTS, bu kez cok genis toplumsal kesimlerin katilacagi "2. Community Achievement Awards" toreni ile toplumsal hayata katkilari olan basarili kisi ve kurumlari odullendirerek, toplumsal hayata katilimi ve destegi tesvik edecek. CTS is dunyasinda ve mesleki hayata basarili olan kisi ve sirketleri de odullendirerek, toplumlarimizin Britanya'da daha gorunur olmalarini tesvik amaciyla basari odulleri dagitacak. 

ODULLER CESITLI DALLARDA OLACAK
Cesitli dallarda oduller verilmesinin beklendigi 2. Community Achievement Awards toreni CTS'in ikinci kurulus yildonumunde basbakan yardimcisi Nick Clegg'in katilimiyla gerceklesecek. Basbakan yardimcisi Nick Clegg'in odullerin bir kismini takdim etmesi bekleniyor. 

TOPLUMUN HER KESIMINDEN JURI UYESI
CTS tarafindan duzenlenecek olan Community Achievement Awards bir cok kisi ve kurum tarafindan destekleniyor.  Enfield Belediye meclis uyelerinden Muhafazakar Partili Dogan Delman, Isci Partili Yasemin Brett, Ingiltere Turkiyeli Saglik Elemanlari Birligi-ITSEB baskani Ali Gul Ozbek, Isadami ve toplum lideri Mustafa Topkaya, Ingiltere CHP dernegi baskani Hasan Dikme, Accountancy Direct Plus firmasi direktoru Enver Kannur, Bati Londra Turk okulu muduru Sadan Gurses, Enki Design direktoru Isil Guler, Avrupa Parlementosu milletvekili adayi Turhan Ozen. Baroness Meral Ece, Profesor Dr Ibrahim Sirkeci ile Dr Ipek Demir’in Juri uyeleri arasinda bulunmasinin beklendigi CTS Community Achievement Awards icin onerilerin halktan alinacagi aciklandi. Eger size basari odulu almaya layik gordugunuz kisi ve kurumlari CTS toplumsal basari odullerinde bir veya birden fazla kategoride aday gostermek istiyorsaniz 1 Mart 201’e kadar onerilerinizi info@ceftus.org email adresine gonderebilirsiniz.

Toplumsal Basari odulleri icin kategoriler ise asagidaki gibi belirlendi.  
1- HEALTH- (SAGLIK- DOKTORLAR)
2- PERSON INVESTING AND SUPPORTING CULTURE IN THE COMMUNITY (SIVIL TOPLUM CALISMALARI)
3- SOLICITORS (AVUKATLAR)
4- MEDIA AND PRESS (TV ve GAZETECILER)
5- POLITICIANS (SIYASETCILER)
6- MALE  BUSINESS ROLE MODEL (YILIN ISADAMI) 

-        RETAIL

-        RESTAURANTS AND CATERING

-        Entrepreneur

-        Fastest Growing Company

7- FEMALE BUSINESS ROLE MODEL (YILIN IS KADINI)

8- ARTS AND CULTURE PERSON (KULTUR VE SANAT)

9- INSPIRING EDUCATION PERSON OF THE YEAR (Egitim ve Ogretim)

10- ACADEMICS ( AKADEMISYENLER)
11- CIVIL SERVANT

12- SPORT PERSON OF THE YEAR 

13- INSPIRING NON- PROFIT ORGANISATION (TOPLUM MERKEZLERI)

14- LIFELONG ACHIEVEMENT AWARDS - SENIOR ROLE MODEL

No comments: