Friday 4 January 2013

TURKIYE ARASTIRMALARI MERKEZI GORUSME TRAFIGINI YOGUNLASTIRIYOR





Centre for Turkey Studies(Turkiye arastirmalari merkezi) Britanya'da surdurdugu calismalarini gelistirerek devam ettiriyor. Gectigimiz gunler'de Londra buyuksehir belediye sarayinda Isci partisi gurubu tarafindan gerceklestrilen resepsiyona davetli olarak katilan merkezi yetkilileri Ibrahim Dogus ve Mustafa Toplaya, bir dizi gorusme de bulundular.

Resepsiyona evsahipligi yapan Isci Partili gurup lideri Len Duval'in konusmasiyla baslayan resepsiyona 200 davetli katildi. Londra buyuksehir belediyesi meclis uyelerinin yanisira Ken Livingstone ile Isci partili milletvekilleri David Lammy, Andy Slaughter, Nick Raynsford ile isci partili siyasetciler ve sendika temsilcileri katildi.

Centre for Turkey Studies(Turkiye arastirmalari merkezi) adina resepsiyona katilan ibrahim Dogus ve Mustafa Topkaya aralarinda Ken Livingstone, Milletvekilleri David Lammy ve Andy Slaughter'inda bulundugu cok sayida siyasetci, sendikaci ve toplum temsilcileri ile birebir goruserek, merkezin calismalari hakkinda bilgilendirmede bulundular.

No comments: